Antena 3 CNN Actualitate Locale Un pacient al Spitalului Judeţean Ploieşti a încercat să se sinucidă de două ori, în trei zile

Un pacient al Spitalului Judeţean Ploieşti a încercat să se sinucidă de două ori, în trei zile

Un pacient al Spitalului Judeţean Ploieşti a încercat să se sinucidă de două ori, în trei zile
14 Mai 2016   •   16:27

Un tânăr de 21 de ani internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, care în urmă cu trei zile încercase să se sinucidă, s-a aruncat, sâmbătă, de la etajul al doilea al unităţii medicale, el scăpând cu viaţă, scrie Adevărul.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Prahova, Inspectoratul de Poliţie a fost sesizat că un tânăr internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a căzut de la etajul al doilea al unităţii medicale, fiind vorba cel mai probabil despre o tentativă de suicid. În urma incidentului, bărbatul a scăpat cu viaţă. 

Surse medicale au declarat că este pentru a doua oară în această săptămână când bărbatul încearcă să îşi ia viaţa, el aflându-se sub tratament psihiatric. În urmă cu trei zile, pacientul încercase să se sinucidă tăindu-şi gâtul. El a fost internat la SJU Ploieşti la secţia de psihiatrie şi fusese dus la secţia de chirurgie a unităţii pentru îngrijirea plăgilor, când s-a aruncat de la etaj. 

×
Subiecte în articol: Ploiești prahova tentativa de sinucidere
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close