Antena 3 CNN Actualitate Locale Părinții protestează în fața unei școli din București, după dezvăluirile Antena 3 CNN: Un copil a fost abuzat de două ori în toaleta unității școlare

Părinții protestează în fața unei școli din București, după dezvăluirile Antena 3 CNN: Un copil a fost abuzat de două ori în toaleta unității școlare

Părinții elevilor protestează în fața unei școli din București, după ce Antena 3 CNN a prezentat, în exclusivitate, cazul unui copil abuzat de două ori de colegii săi, mușamalizat de conducerea unității școlare.

Părinții protestează în fața unei școli din București, după dezvăluirile Antena 3 CNN: Un copil a fost abuzat de două ori în toaleta unității școlare
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    04 Mar 2024   •   08:27

Zeci de părinți și-au arătat indignarea în fața Școlii "Nicolae Titulescu" din București, după ce Antena 3 CNN a prezentat în exclusivitate cazul unui elev de opt ani care ar fi fost violat, de două ori, în toaleta școlii.

Părinții spun că se tem să își mai lase copiii la ore și așteaptă, urgent, răspunsuri din partea directoarei școlii.

Asta după ce părinții unui băiețel care are acum 10 ani au reclamat că acesta a fost violat de două ori în toaleta școlii.

În primul caz, presupusul violator avea numai 11 ani, iar victima 8 ani. Dosarul s-a clasat, însă, pentru că violatorul era prea mic pentru a răspunde penal.

Conducerea unității de învățământ a mușamalizat totul în exterior, iar în școală, victima a devenit ținta bullying-ului. Tocmai fiindcă toată lumea știa că el este băiețelul violat din toaletă.

Așa a ajuns să fie violat a doua oară, spune mama, la un an și câteva luni distanță de prima agresiune.

"A fost violat de două ori! De două ori, nu o dată! De două ori!

Prima dată avea 8 ani când a fost abuzat. Era clasa zero. Noi am aflat la sfârșitul clasei, într-o joi, iar vineri am fost la doamna directoare.

S-a întâmplat în toaleta școlii, la parter. Copilul mi-a zis că la toaletă nu era zăvor", a declarat mama copilului violat, pentru Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close