Antena 3 CNN Actualitate Locale Pericol de explozie la un hotel din Argeș, după ce o țeavă de gaz s-a spart. Turiștii au fost evacuați

Pericol de explozie la un hotel din Argeș, după ce o țeavă de gaz s-a spart. Turiștii au fost evacuați

Turiștii unui hotel din Bascov, județul Argeș, au fost evacuația astăzi, după ce o țeavă de gaz s-a spart, la o zi după ce o altă țeavă de gaz s-a spart, și a fost necesară evacuarea a 120 de persoane.

de Mariana Zaharia    |    Ioana Mircea    |    30 Aug 2023   •   13:32

Pompierii din Pitești au fost chemați să intervină astăzi în comuna Bascov, strada Serelor, cu o autospecială de intervenție, o autospecială CBRN și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, în cazul unei conducte de gaz avariată.

Au fost evacuate 15 persoane de la o unitate de cazare din zonă. La fața locului a ajuns și distribuitorul de gaze, care va opri alimentarea cu gaze din zona respectivă.

Cu doar o zi în urmă, pompierii evacuaseră, tot în Bascov, 120 de locuitori după ce o altă conductă de gaz a fost spartă.

Citește și: Pericol de explozie în Argeș, din cauza unei țevi de gaz! Peste 100 de persoane au fost evacuate

"La faţa locului intervin patru echipaje de pompieri cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială CBRN şi o ambulanţă SMURD. A fost anunţat şi distribuitorul de gaze pentru luarea măsurilor ce se impun. Întrucât scurgerile sunt însemnate cantitativ, au fost evacuate persoanele de la o clădire de birouri din apropiere şi s-a oprit traficul în zonă”, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeş.

×
Subiecte în articol: teava sparta gaz Bascov Argeş
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close