Antena 3 CNN Actualitate Locale Pericol de explozie în județul Neamț: O cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat pe DN 2

Pericol de explozie în județul Neamț: O cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat pe DN 2

Este pericol de explozie în județul Neamț, după ce o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat, joi, pe DN 2 Bacău – Roman, în comuna Secuieni, județul Neamț. Salvatorii au evacuat șoferul, care primește îngrijiri medicale.

Pericol de explozie în județul Neamț: O cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat pe DN 2
Sursa foto: Mediafax
de Andreea Ştefan    |    04 Mai 2023   •   12:27

Pompierii nemțeni au fost înștiințați că cisterna încărcată cu motorină s-a răsturnat în afara părții carosabile în comuna Secuieni.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Până la sosirea pompierilor, șoferul s-a evacuat și primește îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD.

Pompierii au acționat pentru deconectarea bornelor bateriei pentru a evita producerea unui incendiu.

Citește și: Un bărbat și o femeie au murit, după un accident grav cu șase victime, între două mașini și un TIR cu cereale, în Constanța

De asemenea se acționează pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor pentru evitarea producerii unei explozii.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis că cisterna încărcată cu motorină s-a răsturnat în afara carosabilului pe DN 2 Bacău – Roman, în afara localității Secuienii Noi, județul Neamț. Traficul este oprit temporar ca măsură de siguranță, fiind prezente scurgeri de combustibil din încărcătură.

×
Subiecte în articol: Neamţ
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close