Antena 3 CNN Actualitate Locale Pericol de explozie în Argeș, din cauza unei țevi de gaz! Peste 100 de persoane au fost evacuate

Pericol de explozie în Argeș, din cauza unei țevi de gaz! Peste 100 de persoane au fost evacuate

Este pericol de explozie în comuna Bascov din județul Argeș după ce o țeavă de gaz a fost spartă de muncitorii care efectuau lucrări în zonă. Peste 100 de persoane au fost evacuate.

de Mariana Zaharia    |    Ioana Mircea    |    29 Aug 2023   •   10:04

Pompierii intervin în aceste momente în comuna Bascov, județul Argeș pentru a asigura măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, după ce o conductă de gaz a fost spartă de muncitorii care efectuau lucrări în zonă.

La fața locului intervin patru echipaje de pompieri cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială CBRN și o ambulanță SMURD.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

A fost anunțat și distribuitorul de gaze pentru luarea măsurilor ce se impun.

Întrucât scurgerile sunt însemnate cantitativ, au fost evacuate persoanele de la o clădire de birouri din apropiere și s-a oprit traficul în zonă.

Citește și: Opt case distruse şi 20 afectate în urma exploziei. Localnicii rămaşi fără case au primit adăpost la Căminul cultural din Crevedia

Până în momentul de față, aproximativ 120 de persoane au fost evacuate. Incidentul a fost semnalat în zona Energomontaj.

Traficul este închis în zonă pe autostrada București-Pitesti, spre Vâlcea.

Misiunea este în desfășurate. Revenim cu detalii.

 

×
Subiecte în articol: Argeş pericol explozie
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close