Antena 3 CNN Actualitate Locale Petrecăreţi prăbuşiţi cu balconul pensiunii. Şapte oameni au ajuns la spital, în Prahova

Petrecăreţi prăbuşiţi cu balconul pensiunii. Şapte oameni au ajuns la spital, în Prahova

Incident teribil la Valea Doftanei, în județul Prahova. Şapte oameni au fost răniți după ce s-au prăbușit cu balconul din lemn pe care ieșiseră să își facă poze.

Petrecăreţi prăbuşiţi cu balconul pensiunii. Şapte oameni au ajuns la spital, în Prahova
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Iul 2022   •   09:24

Oamenii au căzut de la aproape 4 metri înălțime. Ei se aflau în vila fostului primar, unde părinții acestuia dădeau o petrecere de aniversare a 40 de ani de căsnicie.

Cinci dintre cei şapte invitați au fost răniți grav și au fost transportați la spital cu fracturi deschise la picioare, dar și cu alte traumatisme.

Invitații au ieșit deodată pe terasa vilei unde avea loc petrecerea. Toți voiau să facă fotografii. Construcția a cedat, iar oamenii s-au prăbușit în gol. 

Una dintre persoanele rănite este o femeie însărcinată. A fost prima care a plecat cu o mașină de la locul incidentului.

Au mai rămas 5 victime cărora li s-a acordat primul ajutor la locul acțiunii. Ceilalți 5 răniți au fost preluați de două autospeciale ale Serviciului Județean de Ambulanță și de două autospeciale SMURD. Unii dintre ei erau în stare gravă, cu fracturi deschise.

"Toți sunt conștienți, toți sunt stabili hemodinamic și sperăm să îi rezolvăm cu succes.", au transmis medicii.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba de 7 persoane cu vârste cuprinse între 36 și 60 și 8 de ani care au fost rănite.

Deocamdată nu se știe de ce a cedat balconul, dar a fost deschisă o anchetă. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: prahova
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close