Antena 3 CNN Actualitate Locale Pilotul care aterizează cu elicopterul în benzinării refuză să dea explicaţii. Autoritățile îl cercetează după ce "a alimentat" în Argeş şi Alba

Pilotul care aterizează cu elicopterul în benzinării refuză să dea explicaţii. Autoritățile îl cercetează după ce "a alimentat" în Argeş şi Alba

Au apărut noi imagini cu elicopterul care a aterizat în Curtea de Argeș, doar că de această dată pilotul își face plinul de carburant la o stație din Alba.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Apr 2024   •   16:30

Imaginile sunt surprinse cu trei zile înainte de cele din Argeș, care au declanșat o anchetă la Autoritatea Aeronautică Română, în urma căreia, pilotul german, care și-a împins elicopterul spre pompă, riscă să rămână fără licență de zbor.

Pilotul a aterizat elicopterul de mici dimensiuni, în apropierea stației, apoi alături de angajații benzinăriei a împins aparatul până la pompă.

După ce a alimentat, aparatul a fost iar împins într-o zonă din care a putut decola.

Între timp, potrivit surselor noastre, cei de la Autoritatea Aeronautică au luat legătura cu pilotul, doar că acesta le-a închis telefonul în nas pe motiv că nu știe engleză. 

@bigi.bas #CapCut #helicopter #curteadearges #refuel ♬ Helikopter - Fazlija

S-a deschis o anchetă acum pentru a se stabili dacă cineva a aprobat aterizarea.

În caz contrar, pilotul și-ar putea pierde licența de zbor.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări mai multe imagini:

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pilotul nu este român, așa cum s-a vehiculat anterior, ci este neamț, iar aeronava este înmatriculată în SUA și aparține neamțului.

În aparatul de zbor se mai afla încă o persoană.

 

×
Subiecte în articol: pilot elicopter benzinarie Alba
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close