Antena 3 CNN Actualitate Locale Un piroman a incendiat o casă și o mașină în Ghidigeni, județul Galați. Polițiștii îl caută pe individ

Un piroman a incendiat o casă și o mașină în Ghidigeni, județul Galați. Polițiștii îl caută pe individ

Polițiștii din Galați caută un piroman care, noaptea trecută, în localitatea Ghidigeni, a incendiat un autovehicul și o casă.

Un piroman a incendiat o casă și o mașină în Ghidigeni, județul Galați. Polițiștii îl caută pe individ
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Iun 2023   •   16:51

Update 17.21 "La data de 6 iunie 2023, ora 03.02, Poliția Galați a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, la locuința unui bărbat, de 59 de ani, din satul Tălpigi, comuna Ghidigeni, județul Galați, a izbucnit un incendiu.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secția 6 Poliție Rurală Tecuci care au constatat că cele sesizate se confirmă, focul izbucnit la o autoutilitară, parcată în fața casei, s-a extins și la locuință. 

Echipajele de pompieri din cadrul I.S.U. Galați, care s-au deplasat, de asemenea, la fața locului, au lichidat incendiul, însă, în urma acestuia, a fost afectată autoutilitara, 250 de mp din acoperișul casei, aparate electrocasnice și electronice, două dormitoare, un hol, o baie și o bucătărie", potrivit Inspectoratului de Poliție Galați.

Totodată, proprietarul autoutilitarei și al imobilului a suferit arsuri la membrul superior drept, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri și investigații medicale de specialitate. 

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de distrugere prin incendiere, respectiv vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care a avut loc acest eveniment, identificării persoanelor bănuite și luării măsurilor legale care se impun.

Știrea inițială

După apariția imaginilor, au polițiștii au făcut dosar penal pentru incendiere intenționată. Autoritățile au un cerc de suspecți și îl caută pe autor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În imaginile surprinse pe camerele de vederi, se observă direct, dar și în reflexia geamului auto, un individ mascat, cu o canistră în mana, cum udă cu benzină și apoi pornește focul.

Au ars 250 de metri pătrați de acoperiș, două camere distruse la interior și mașina, în proporție de 10%, potrivit raportul pompierilor.

Citește și: Tânăr reținut, după ce a tras cu pistolul cu bile asupra unui bărbat, pe o stradă din Reșița. Unde a ascuns arma, înainte să fie prins

Pagubele totale sunt de aproximativ 100 de mii de lei.

×
Subiecte în articol: Galați Ghidigeni piroman incendiu
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close