Antena 3 CNN Actualitate Locale Un pistol letal și 24 de cartușe, furate din locuința unui bărbat din Voluntari. Polițiștii din Ilfov, în alertă

Un pistol letal și 24 de cartușe, furate din locuința unui bărbat din Voluntari. Polițiștii din Ilfov, în alertă

Un pistol letal, 24 de cartușe și mai multe bijuterii au fost furate din locuința unui bărbat din Voluntari, județul Ilfov.

Un pistol letal și 24 de cartușe, furate din locuința unui bărbat din Voluntari. Polițiștii din Ilfov, în alertă
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Ian 2024   •   22:55

Cel care a dat alarma este un bărbat din Voluntari, care a sunat, sâmbătă seara, la Poliție și a anunțat că persoane necunoscute i-au furat din locuință un pistol letal și 24 de cartușe, dar și mai multe bijuterii.

"Sâmbătă seara, la ora 19:47, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras, din locuința situată în orașul Voluntari, mai multe bijuterii, un pistol letal și 24 de cartușe", anunță polițiștii din Ilfov.

La fața locului, s-au deplasat cu operativitate polițiștii din Voluntari, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov și ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

Citește și: Bărbat arestat după ce și-a bătut fetița de doi ani. Minora a fost transportată la spital

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit surselor Antena 3 CNN, proprietarii au plecat de acasă ieri, în jurul orei 16:00, întorcându-se sâmbătă seară, moment în care au sesizat că le lipsesc obiectele menționate.

După ce au furat din locuință, hoții ar fi sărit gardul și ar fi fugit pe câmp.

Oamenii legii fac cercetări în acest caz, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun, potrivit Mediafax.

 

×
Subiecte în articol: Voluntari furt pistol cartuse bijuterii
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close