Antena 3 CNN Actualitate Locale A fost găsit pistolul furat din locuința din Voluntari a unui fost ofițer SRI

A fost găsit pistolul furat din locuința din Voluntari a unui fost ofițer SRI

Pistolul tip Glock, furat din locuința unui fort ofițer SRI din Ilfov, a fost găsit. Suspectul a fost arestat preventiv.

A fost găsit pistolul furat din locuința din Voluntari a unui fost ofițer SRI
Sursa foto: GettyImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Ian 2024   •   15:45

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au pus în aplicare un manadat de aducere, față de un bărbat de 24 de ani, suspect în cazul furtului pistolului tip Glock din locuința unui fost ofițer SRI din județul Ilfov. Individul a fost dus marți la sediul IPJ Ilfov, pentru cercetări.

De asemenea, tot marți, bărbatul respectiv a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

De asemenea, în cadrul investigațiilor, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov împreună cu scafandrii din cadrul ISUBIF au căutat pistolul și a muniția aferente în mediul acvatic, rezultatul fiind negativ. Cu toate acestea, marți, aceștia au descoperit pistolul și cartușele aferente, reclamate ca fiind sustrase din locuința situată în orașul Voluntari.

"Precizăm faptul că, în prezenta cauză, față de bărbatul de 24 de ani, a fost dispusă la data de 18 ianuarie reținerea pentru 24 de ore, iar la data de 19 ianuarie față de acesta s-a dispus și măsura controlului judiciar, de către procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, în alte două dosare de urmărire penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, din două locuințe situate în orașul Popești Leordeni", spun reprezentanții Poliției Ilfov.

Citeşte şi: S-a aflat traseul urmat de hoții care i-au furat pistolul fostului ofițer SRI din Voluntari. Seiful a fost tăiat cu flexul | Informații exclusive

Reamintim faptul că bărbatul a cărui casă a fost spartă are 50 de ani și este fost ofițer al Serviciului Român de Informații. Hoții au intrat în locuință în momentul în care acesta nu era acasă. 

Arma furată este un Glock iar hoții au plecat și cu 24 de gloanțe. Ei au spart caseta în care erau depozitate pistolul și muniția și au mai luat din locuința fostului ofițer SRI mai multe bijuterii.

×
Subiecte în articol: pistol ofiter SRI Voluntari
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close