Antena 3 CNN Actualitate S-a aflat traseul urmat de hoții care i-au furat pistolul fostului ofițer SRI din Voluntari. Seiful a fost tăiat cu flexul | Informații exclusive

S-a aflat traseul urmat de hoții care i-au furat pistolul fostului ofițer SRI din Voluntari. Seiful a fost tăiat cu flexul | Informații exclusive

La aproape patru zile de la jaful comis în locuința din Voluntari a unui fost ofițer SRI, hoții le dau cu tifla autorităților: sunt încă în libertate și sunt înarmați cu pistolul Glock și muniția furate din vila fostului ofițer de informații.

de Bogdan Borza    |    09 Ian 2024   •   13:53

Până în prezent, polițiștii și procurorii au reușit să refacă traseul către vilă și traseul de fugă al infractorilor, iar elementele adunate conturează tot mai mult ideea că hoții au acționat la pont.

Un amănunt interesant: ei au venit cu unelte corespunzătoare pentru a da spargerea și au tăiat seiful din dormitor cu flexul.

"Anchetatorii încă îi caută pe hoți și au organizat filtre în mai multe județe, în afară de Ilfov și București. Între timp, au refăcut traseul infractorilor.

Citește și: Ipoteza anchetatorilor în cazul fostului ofiţer SRI jefuit de pistolul Glock şi de bijuteriile din propria casă | A fost găsit tocul armei

Aceștia au venit de pe autostrada A3 și au traversat un câmp, știind că acolo nu sunt camere de supraveghere. Hoții au sărit gardul din spatele vilei, au pătruns în curtea fostului ofițer SRI. Infractorii aveau la ei unelte cu care au forțat geamul de la terasă, reușind să pătrundă în interior.

Au verificat sufrageria, apoi au intrat în dormitor, acolo unde se afla seiful pe care l-au spart. Au tăiat seiful cu un flex, au luat pistolul și bijuteriile și, la plecare, au urmat exact același traseu: au traversat câmpul, unde au abandonat tocul pistolului, s-au urcat în mașina cu care au venit și au plecat. Aici se oprește reconstituirea pe care au reușit să o facă anchetatorii.

Ei au audiat mai mulți martori în acest caz, inclusiv fosta menajeră a fostului ofițer SRI, pe care acesta din urmă a indicat-o drept suspectă.

Menajera a fost concediată iar fostul ofițer SRI credea că aceasta s-a răzbunat, comunicând hoților momentul în care proprietarii sunt plecați de acasă. A fost audiat și soțul fostei menajere, însă investigatorii nu au reușit să afle nimic de la cei doi", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Bogdan Borza.

×
Subiecte în articol: Voluntari SRI traseu flex pistol Glock jaf
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close