Antena 3 CNN Actualitate Locale Plan roşu de intervenţie, după ce un microbuz şcolar a fost implicat într-un grav accident, în Drăgăneşti, Prahova

Plan roşu de intervenţie, după ce un microbuz şcolar a fost implicat într-un grav accident, în Drăgăneşti, Prahova

Autorităţile din Prahova au declanşat planul roşu de intervenţie, astăzi, după ce un microbuz şcolar a fost implicat într-un grav accident, în localitatea Drăgăneşti din Prahova.

Plan roşu de intervenţie, după ce un microbuz şcolar a fost implicat într-un grav accident, în Drăgăneşti, Prahova
de Cristi Georgescu    |    15 Noi 2021   •   14:42

Plan roşu de intervenţie în judeţul Prahova, după ce un microbuz şcolar în care se aflau 19 elevi a fost implicat într-un grav accident rutier. Patru dintre copii au fost răniți.

Bolidul de lux care a lovit microbuzul venea dintr-o curbă și nu a arătat nicio urmă de frânare. Șoferul microbuzului a spus pentru Antena 3 că a încercat în toate felurile să îl atenționeze pe șoferul bolidului.

Mai mulți copii s-au lovit cu capul de scaunele din față, iar alții au plonjat pe palierul din mijloc. În acest moment, starea lor este stabilă.

Autoritățile sunt în alertă și au trimis către locul accidentului mai multe autospeciale de prim ajutor.

Accidentul rutier în care sunt implicate un microbuz școlar și un autoturism s-a produs pe raza localității Drăganești.

La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de descarcerare.

×
Subiecte în articol: accident Drăgăneşti prahova
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close