Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţist-vedetă, acuzat că a abuzat o tânără la o petrecere. Iubitul ei nu a auzit ţipetele, din cauza muzicii

Poliţist-vedetă, acuzat că a abuzat o tânără la o petrecere. Iubitul ei nu a auzit ţipetele, din cauza muzicii

Un poliţist promovat intens de IPJ Cluj pe pagina de Facebook a Inspectoratului este acuzat că a violat o tânără, la o petrecere. 

Poliţist-vedetă, acuzat că a abuzat o tânără la o petrecere. Iubitul ei nu a auzit ţipetele, din cauza muzicii
Sursa foto: Facebook
de Bianca Timșa    |    15 Noi 2022   •   10:14

Totul s-ar fi întâmplat la o petrecere organizată vineri noaptea la o cabană din judeţ, iar ţipetele tinerei nu s-ar fi auzit din cauza muzicii.

În cele din urmă, tânăra a fost salvată de iubitul ei care participa la aceeaşi petrecere, dar care la început nu a reuşit să o audă din cauza muzicii tari.

Victima a depus plângere, iar a doua zi, sâmbătă, poliţistul a fost dus la audieri. Abia ieri când au fost strânse suficiente probe a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, deşi în faţa judecătorilor poliţistul a cerut o măsură mai blândă. 

De-a lungul vremii, agentul de la Poliţia Rutieră a fost printre cei mai lăudaţi de şefii săi pe pagina de Facebook a Inspectoratului datorită simţului civic de care dădea dovadă.

El a ajutat, de exemplu, şoferiţele să îşi schimbe roata atunci când făceau pană sau ajutau femeile în vârstă să traverseze strada.  

×
Subiecte în articol: abuz petrecere Cluj
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close