Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi polițiști și șapte jandarmi, atacați cu toporul de un tânăr de 20 de ani, în Brașov. Trupele antitero au intervenit la fața locului

Doi polițiști și șapte jandarmi, atacați cu toporul de un tânăr de 20 de ani, în Brașov. Trupele antitero au intervenit la fața locului

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din județul Brașov a atacat, ieri seară, doi polițiști și șapte jandarmi, cu toporul. A fost nevoie de intervenția unui echipaj antitero pentru calmarea situației.

Doi polițiști și șapte jandarmi, atacați cu toporul de un tânăr de 20 de ani, în Brașov. Trupele antitero au intervenit la fața locului
Sursa foto: pixabay.com/markusspiske
de Ioana Mircea    |    18 Iun 2023   •   21:29

Scene înfiorătoare, ieri seară, în municipiul Săcele, din Județul Brașov. Un tânăr de 20 de ani a provocat panică și violență, amenințând cu moartea și atacând cu un topor mai multe persoane, printre care doi agenți de poliție din cadrul Poliției Municipiului Săcele și șapte jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Burebista” Brașov.

Potrivit presei locale, totul ar fi început în jurul orei 20:00, atunci când autoritățile au primit o sesizare de la numărul de urgență 112 referitoare la o stare conflictuală violentă între alte persoane. La sosirea polițiștilor și jandarmilor pe strada Amurgului, indivizii aflați în conflict au fost întâmpinați de un tânăr înfuriat înarmat cu un topor, agitându-l periculos în aer.

Citește și: El este Paul, polițistul din Brașov, aflat în concediu, care a ajutat la prinderea unor hoți, în magazin. Prejudiciul s-a ridicat 4.000 de lei 

Forțele de ordine au fost nevoite să folosească mijloace de apărare, astfel, au folosit spray-urile lacrimogene disponibile, asta pentru că atacatorul a început să arunce cu bolovani înspre ei, și să îi atace cu toporul.

Situația a escaladat rapid, iar pentru calmarea și gestionarea situației de criză, au fost chemați și alți membri ai forțelor de intervenție, inclusiv un echipaj SAS și un echipaj antiterorist de la jandarmi, precum și un al doilea echipaj de jandarmi.

În urma evenimentelor violente, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov a dispus reținerea tânărului pentru o perioadă de 24 de ore.

Judecătoria Brașov a aprobat astăzi propunerea Parchetului de arestare preventivă, dispunând astfel arestarea inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit brasov.net.

×
Subiecte în articol: Sacele Brașov
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close