Antena 3 CNN Actualitate Locale Postul de poliţie din judeţul Gorj, transformat în bâlci: "Este polul bătăii de joc la adresa Poliţiei Române". Explicaţia autorităţilor locale

Postul de poliţie din judeţul Gorj, transformat în bâlci: "Este polul bătăii de joc la adresa Poliţiei Române". Explicaţia autorităţilor locale

Într-o comună din județul Gorj, curtea Poliției a fost transformată în bâlci. Garajele autospecialelor de Poliţie au fost amenajate cu mese şi scaune pentru cei care consumă mici și bere, iar la intrarea în sediul Poliției au fost amplasate aparate de box.

de Gabriela Mladin    |    29 Iun 2023   •   12:09

Totul se întâmplă în comuna Scoarța, din județul Gorj, unde, cel care a organizat zilele localității, este chiar primarul. 

Mai mult, parcarea care aparține poliției a fost blocată pentru desfășurarea unor festivități locale. 

Citeşte şi: Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru prinderea ucigașului celor doi bunici din Timișoara! Sunați la 112, dacă îl vedeți

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Inspectoratul de Politie al județului Gorj susține că a început o anchetă pentru a verifica toate aceste aspecte.

"Având în vedere imaginile postate pe o pagină de socializare, în care se observă trei aparate de box, utilizate în scop de divertisment, amplasate în faşa Postului de Poliţie Scoarţa, precum şi mai mulţi stâlpi în marginea Drumului Naţional 67, ca urmare a organizării unei festivităţi locale, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj este abilitat să comunice următoarele. Din verificări, poliţiştii au stabilit că aparatele respective au fost depuse în acel spaţiu pentru o scurtă perioadă de timp, în prezent fiind amplasate pe terenul unde va avea loc festivitatea", transmite IPJ Gorj.

Caz unic in istoria Politiei Romane. Primarul Ion Stamatoiu a „cucerit” postul de politie Scoarta si l-a inconjurat...

Publicată de Viorel Salvador Caragea pe Miercuri, 28 iunie 2023

Cazul a fost semnalat de fostul șef al IPJ Gorj, Viorel Caragea.

"Caz unic in istoria Poliţiei Romane. Primarul Ion Stamatoiu a „cucerit” postul de poliţie Scoarţa şi l-a înconjurat pentru a fi apărat de bombardiere de dat pumni, terase cu mici şi bere şi o rulota de fast-food. Bazându-se pe relaţiile de partid şi lăudându-se cât e el de tare, acesta pur şi simplu o ţine din chef în chef cu bani publici, iar firmele abonate la lucrări sponsorizează la greu", a scris Viorel Caragea, pe pagina sa de Facebook.

Masina politiei a disparut de la postul de politie Scoarta. Garajul plin de mese si banci pentru mici si bere. Azi-noapte bombardierii de dat pumni au fost mutati in fata bibliotecii. Pretul ramane acelasi. P.S : Asteptam astazi celebra grupare de primari platiti cu bani grei din banii publici si mai ales sefii din conducerea PSD insotiti de celebrelele lor PSD-iste.

Publicată de Viorel Salvador Caragea pe Miercuri, 28 iunie 2023

×
Subiecte în articol: Gorj poliție
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close