Antena 3 CNN Actualitate Locale Preot condus pe ultimul drum de familia greșită. Răpus de COVID-19, rudele l-au încurcat și au aflat prea târziu 

Preot condus pe ultimul drum de familia greșită. Răpus de COVID-19, rudele l-au încurcat și au aflat prea târziu 

Caz parcă rupt din filme. Preotul ortodox Ioan Panusciac, decedat în urma COVID-19, a fost înmormântat de o altă familie.

Preot condus pe ultimul drum de familia greșită. Răpus de COVID-19, rudele l-au încurcat și au aflat prea târziu 
de Georgiana Adam    |    19 Sep 2020   •   14:30

Preotul ortodox Ioan Panusciac a murit infectat cu COVID-19 și se pare că și înmormântarea a fost o adevărată surpriză. Trupul neînsuflețit al preotului a fost lăsat la morga din Carei, însă când familia a mers pentru a-l pregăti de înmormântare, corpul acestuia nu mai era. Familia a fost în stare de șoc când a aflat că Ioan Panusciac fusese deja îngropat, de o altă familie, din cauza uneo confuzii nefericite.

Trupul neînsuflețit al preotului a fost depus într-un dispozitiv special, închis ermetic, la fel și corpul celuilalt decedat, întrucât au murit de COVID-19, confrom jurnaliștilor presasm.ro.

Vineri era programată înmormântarea preotului Panusciac, însă din păcate pentru familia lui, ruda decedată fusese deja condusă pe ultimul drum de o altă familie.

 

×
Subiecte în articol: preot înmormântare
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close