Antena 3 CNN Actualitate Locale Fără vaccinați într-o biserică din Botoșani. Preoții le-au smuls măștile de pe față enoriașilor

Fără vaccinați într-o biserică din Botoșani. Preoții le-au smuls măștile de pe față enoriașilor

Acuzaţii grave aduse la adresa a doi preoţi din localităţi diferite din Botoşani. Aceştia sunt anchetaţi de DSP, după ce le-ar fi cerut enoriașilor vaccinaţi să plece din biserică și le-au smuls măștile de pe față celor care le purtau.

Fără vaccinați într-o biserică din Botoșani. Preoții le-au smuls măștile de pe față enoriașilor
de Andreea Ştefan    |    Paul Ciurari    |    23 Noi 2021   •   09:34

Preoţi din Botoşani, anchetaţi după ce ar fi cerut persoanelor vaccinate să iasă din biserică

”Autorităţile sanitare din Botoşani vor demara o anchetă în cazul unor preoţi acuzaţi că au cerut credincioşilor vaccinaţi să părăsească lăcaşurile de cult”, a declarat, luni, directorul DSP, Monica Adăscăliţei, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, pe adresa instituţiei au fost transmise sesizări, însoţite de imagini video, potrivit cărora doi preoţi din mediul rural ar fi solicitat enoriaşilor vaccinaţi să nu participe la slujbe, iar celor care purtau mască să renunţe la aceasta.

”Avem nişte reclamaţii la nivelul DSP, legat de faptul că, la nivelul a două localităţi din Botoșani, preotul a recomandat ieşirea din biserică a persoanelor vaccinate.

Li s-a atras atenţia să nu poarte mască, chiar li s-a smuls masca de pe faţă. Se va face o anchetă în cursul acestei săptămâni şi vom lua legărura şi cu conducerea bisericii la nivelul judeţului Botoşani”, a declarat Monica Adăscăliţei, director DSP.

×
Subiecte în articol: preoti Botoșani
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Accident grav, în Sibiu, între un autocar cu 57 de persoane și un TIR
x close