Antena 3 CNN Actualitate Locale Suma uriașă plătită pentru două sarmale la Târgul de Crăciun din Sibiu. Ghidul prețurilor pentru vizitatori

Suma uriașă plătită pentru două sarmale la Târgul de Crăciun din Sibiu. Ghidul prețurilor pentru vizitatori

Târgul de Crăciun de la Sibiu, deschis încă de săptămâna trecută, vine cu surprize pentru buzunarele românilor. Majoritatea prețurile depășesc așteptările vizitatorilor.

Suma uriașă plătită pentru două sarmale la Târgul de Crăciun din Sibiu. Ghidul prețurilor pentru vizitatori
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    22 Noi 2023   •   14:14

Din 17 noiembrie, În fiecare zi, la ora 11.00, în cadrul Târgului de Crăciun de la Sibiu, căsuțele de lemn care oferă publicului diverse produse se deschid. Cei care aleg să le viziteze au o gamă variată de produse de care se pot bucura. Însă unele prețuri, depășesc așteptările vizitatorilor.

De exemplu, pentru o porție de două sarmale, ajungi să plătești 35 de lei. Un pahar de vin fiert costă între 10 și 15 lei. Sunt și alte variante de băuturi de la rachiul de prune, vișinată, afinată pentru care ajungi să scoți din buzunar 15 lei pentru 50 de grame.

Citește și: Primele imagini de la Târgul de Crăciun din Sibiu. Preţul cu care se vinde vinul fiert în noul sezon

Continuând tot la segmentul de mâncare, pentru un cozonac poți plăti între 75 de lei, 850 de grame și 110 lei pentru 1100 de grame.

Pentru o porție de ciolan prăjit, de minim 300 de grame ajungi să plătești și 39 de lei, pentru că este 13 lei suta de grame.

Mergând mai departe la produsele confecționate manual poți găsi aranjamente din fructe uscate ale căror prețuri variază între 50, 95, 120 și 150 de lei.

Bineînțeles că din peisaj nu lipsesc căciulile de blană al căror preț este între 100 de lei și 300 de lei, iar hainele de blană pornesc de la 1.600 de lei și pot ajunge până la 1.800 – 2000 de lei, potrivit turnulsfatului.ro.

×
Subiecte în articol: targ craciun Sibiu
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close