Antena 3 CNN Actualitate Locale Primele imagini de la Târgul de Crăciun din Sibiu. Preţul cu care se vinde vinul fiert în noul sezon

Primele imagini de la Târgul de Crăciun din Sibiu. Preţul cu care se vinde vinul fiert în noul sezon

S-a deschis Târgul de Crăciun din Sibiu. Ediția 2023 se anunță a fi una impresionantă și plină de surprize.

Primele imagini de la Târgul de Crăciun din Sibiu. Preţul cu care se vinde vinul fiert în noul sezon
Sursa foto: Targul de Craciun din Sibiu/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Noi 2023   •   21:59

Târgul de Crăciun din Sibiu s-a deschis vineri şi se va desfăşura până pe 2 ianuarie 2024 în Piaţa Mare şi, pentru prima dată, în curtea Palatului Brukenthal, unde evenimentele se vor încheia pe 27 decembrie.

De-a lungul întregii perioade a târgului, vizitatorii se vor putea bucura de o selecție excepțională de expozanți și căsuțe care oferă cele mai frumoase cadouri și produse de sezon.

De la suveniruri artizanale la delicii culinare, târgul este un loc perfect pentru a-ți începe cumpărăturile de Crăciun și pentru a descoperi lucruri speciale pentru cei dragi, arată targuldecraciun.ro.

Târgul de Crăciun din Sibiu este un eveniment pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau buget. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Târgul de Crăciun din Sibiu. Preţul cu care se vinde vinul fiert în 2023

Peste 100 de expozanți, 10-15 lei paharul de vin fiert, opt căsuțe în curtea Muzeului Brukenthal, plus o scenă cu DJ, o singură căsuță cu produse de post, multe dulciuri, jucării și căciuli. Acestea sunt principalele trăsături ale Târgului de Crăciun din Sibiu din 2023, care tocmai a fost inaugurat, arată turnulsfatului.ro.

"O noutate a ediţiei din acest an a Târgului de Crăciun o constituie extinderea acestuia în curtea Palatului Brukenthal. Această nouă locaţie este gândită ca o alternativă la forfota publicului din Piaţa Mare. Aici, vizitatorii vor întâlni expozanţi cu articole handmade deosebite, patiserii din Sibiu şi Cluj-Napoca, un bar operat de către barmani experimentaţi, dar şi multe surprize culinare. Nu va lipsi nici muzica, pe scena amplasată în curtea Palatului urmând să urce Andi Moisescu, DJ Antenna, DJ Vasile, Nopame şi alte formaţii de jazz, DJ-i de electro funk sau artişti de muzică clasică", arată Primăria.

Târgul de Crăciun din Sibiu rămâne o atracție de top în perioada sărbătorilor de iarnă.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close