Antena 3 CNN Actualitate Locale Primar huiduit de oameni la concert după ce a pronunţat greşit numele unei trupe: "Cargus", în loc de Cargo

Primar huiduit de oameni la concert după ce a pronunţat greşit numele unei trupe: "Cargus", în loc de Cargo

Moment stânjenitor pentru primarul din Arad. Acesta a fost huiduit minute în şir de către oameni, la concertul de inaugurare a Festivalului Berii.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Iun 2023   •   11:38

Primarul Aradului, Călin Bibarţ, a urcat pe scenă pentru a rosti câteva cuvinte, Primăria Municipiului Arad fiind partener la acest eveniment, însă în loc de Cargo a spus de două ori Cargus.

"Daţi-mi voie, ca în numele dumneavoastră şi al formaţiei Cargus, să urăm în această seară „La mulți ani” Filarmonicii Arad, care împlinește 75 de ani de la înființare. Și în aplauzele dumneavoastră Cargus să vă....”, a spus primarul Aradului.

Citeşte şi: "Zâmbetul unui copil nu are preţ!" Gestul impresionant făcut de un preot din Buzău pentru aproape 100 de copii

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Edilul a fost taxat imediat de oamenii prezenţi la concert pentru gafa făcută, spunând că este inadmisibil să confunzi o trupă consacrată cu o firmă de curierat.

După ce a pocit numele trupei Cargo, cei prezenţi au început să strige cât au putut de tare: "Cargo!, Cargo! Cargo!“.

×
Subiecte în articol: primar Arad Cargo
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close