Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul din Mioveni, după ce a fost agresat de un interlop în biroul său: ”Incidentul m-a șocat”

Primarul din Mioveni, după ce a fost agresat de un interlop în biroul său: ”Incidentul m-a șocat”

Ion Georgescu, primarul din Mioveni care a fost agresat în această seară de interlopul Stelică Crăciun, care a intrat neanunțat în biroul său, însoțit de alți trei bărbați, susține că nu are nicio legătură cu cel care l-a lovit peste față și că a depus plângere penală în urma incidentului.

Primarul din Mioveni, după ce a fost agresat de un interlop în biroul său: ”Incidentul m-a șocat”
Sursa foto: Facebook/Ion Georgescu
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Feb 2022   •   00:23

„În jurul orei 21:15 m-am pomenit cu Stelică Crăciun și cu încă un domn la mine în birou, începând să-l înjure pe fostul comisar Mihalcea și pe mine. A fost o mică altercație în birou în care postul de pază a reușit să îl scoată afară din birou. Eu nu mă intersectez cu el, el este dintr-o comunitate vecină. Este un incident care m-a șocat. Este foarte grav.”, a declarat primarul pentru Antena 3.

Primarul a precizat că interlopul a intrat în birou însoțit de un bărbat din grupul său, iar în afara camerei se mai aflau alți doi interlopi, și că a fost agresat ”și fizic și verbal”.

La audieri, Stelică Crăciun  a susținut că primarul a fost cel care a lovit primul. Potrivit surselor Antena 3, Stelică Crăciun are o relație bună cu un adjunct al inspectorului Poliției Argeș. La intrarea în primărie s-ar fi aflat un polițist local care i-a lăsat pe bărbați să intre cu ușurință.

Primarul a declarat la Antena 3 că îi este teamă pentru viața lui dacă ceea ce se spune public despre relația interlopului cu persoane din Poliție este adevărat și susține că va cere protecție prin avocatul său.

 

×
Subiecte în articol: primar Mioveni lovit interlop
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close