Antena 3 CNN Actualitate Locale Primăria ridică mașinile parcate pe bulevarde, în Sectorul 2 din București

Primăria ridică mașinile parcate pe bulevarde, în Sectorul 2 din București

Pentru a putea face curățenie, Primăria Sectorului 2 ridică mașini parcate pe marile bulevarde. Șoferii au fost avertizați, dar nu au luat în seamă înștiințarea primită.

Primăria ridică mașinile parcate pe bulevarde, în Sectorul 2 din București
Sursa foto: captura Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Apr 2023   •   08:53

A început agitația în capitală în această dimineață. Primăria Sectorului 2 a ridicat deja mașinile lăsate pe marile bulevarde. Șoferii au fost anunțați din timp că trebuie să-și mute autoturismele însă mulți au ignorat avertizările.

Poliția locală a încercat să informeze șoferii din zonă încă de săptămâna trecută asupra faptului că astăzi are loc o acțiune de curățenie în Sectorul 2. 

Chiar în acest moment, pe Șoseaua Pantelimon, mașinile sunt ridicate de pe prima bandă. În ciuda faptului că autoritățile au adus la cunoștință faptul că trebuie să își mute mașinile, unii șoferi nu au luat în seamă aceste informații, astfel că au ajuns să aibă mașinile ridicate. 

Pe lângă faptul că șoferii s-au trezit cu mașinile ridicate, aceștia pot primi și o amendă cuprinsă între 500 și 1.000 de lei.

Citește și:  Primăria a montat, în Sectorul 4, dispozitive smart pentru împiedicarea şoferilor să parcheze pe locurile plătite

Cei care se ocupă de curățenia au specificat că își doresc să termine tot astăzi. Procesul de curățenie este îngreunat de ridicarea mașinilor, care s-a dovedit a fi unul surprinzător de mare în ciuda avertizărilor. 

×
Subiecte în articol: mașini parcate sectorul 2 București
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close