Antena 3 CNN Actualitate Locale Primele mărturii ale femeii care și-a bătut fetița cu mătura: „A înjurat și mi-am ieșit din minți!”

Primele mărturii ale femeii care și-a bătut fetița cu mătura: „A înjurat și mi-am ieșit din minți!”

Primele mărturii ale femeii care și-a bătut fetița cu mătura: „A înjurat și mi-am ieșit din minți!”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
02 Dec 2019   •   11:51

O fetiţă de 5 ani, care a fost bătută de mama sa cu o coadă de mătură, a fost preluată de reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului (DGASPC) Neamţ.

Mama din Roman care a fost filmată în timp ce își bătea cu bestialitate fetița cu o mătură a încercat să îşi justifice gestul extrem şi a explicat că, în ziua în care şi-a agresat fetiţa, a fost filmată de sora ei, care încearcă să îi facă rău, iar scandalul a pornit de la o înjurătură pe care fetiţa a auzit-o la sora ei şi apoi a folosit-o.

„M-am certat cu sora mea în ziua respectivă. Sora mea folosea nişte vorbe jignitoare în casă. Fata mea a auzit un cuvânt de la ea, o înjurătură şi când am trimis-o dincolo să se joace cu nepoata mea, a folosit ce a auzit la sora mea către nepoata mea. 

Şi aşa am ajuns pe Facebook şi la toate televiziunile. Acum sunt într-un centru, împreună cu fata. Trebuie să vină mâine un domn procuror şi directorul de la centru şi să se discute. Vom vedea mâine ce se întâmplă.

Copilul este ataşat foarte mult de mine. Nu s-a întâmplat niciodată să îmi bat copilul. Recunosc că mi-am ieşit un pic din minţi când am auzit cum vorbeşte. Eu nu suport ca fetiţa mea să vobească aşa pentru că are o educaţie destul de bună. Mi-a picat greu felul în care vorbeşte", a declarat mama fetiţei, potrivit Observator.tv.

Citește Și Imagini înfiorătoare: Fetiță de cinci ani bătută cu mătura își imploră mama cu lacrimi în ochi să se oprească: „Mamă, te rog, nu mai da!” (VIDEO)

 

×
Subiecte în articol: Neamţ fetita violenta
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close