Antena 3 CNN Actualitate Locale Program special STB și o stație nouă, pentru meciul de fotbal dintre FCSB și FC Rapid

Program special STB și o stație nouă, pentru meciul de fotbal dintre FCSB și FC Rapid

Societatea de Transport București (STB) SA înființează stația "Splaiul Unirii", iar programul de funcționare al mai multor linii se va prelungi cu ocazia meciului dintre FCSB și FC Rapid 1923.

Program special STB și o stație nouă, pentru meciul de fotbal dintre FCSB și FC Rapid
Sursa foto: Facebook/ Stelian Bujduveanu
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Noi 2023   •   16:59

Potrivit STB SA, se înființează stația "Splaiul Unirii", iar programul de funcționare al mai multor linii se prelungește.

Începȃnd de marți, 7 noiembrie, pe traseul liniei 223 se înființează staţia "Splaiul Unirii 550", care va funcţiona pe Splaiul Unirii, sens capătul de linie "Cartier Rezidenţial Splaiul Unirii", între staţiile "Pod Vitan Bârzeşti" şi "Intrarea Serelor".

Duminică, 5 noiembrie, începând cu ora 20:30, pe stadionul Arena Naƫională, urmare a partidei de fotbal FCSB – FC Rapid 1923, pentru asigurarea defluirii spectatorilor, programul de funcționare al liniilor 40, 55, 86, 104 şi 335 se prelungește.

INFO Util: ? Se înființează stația “Splaiul Unirii”, iar programul de funcționare al mai multor linii se prelungește cu...

Publicată de Societatea de Transport București - STB SA pe Vineri, 3 noiembrie 2023

Citeşte şi: Fost atacant de la FCSB și Rapid, dat dispărut de familie! Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru a-l găsi

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close