Antena 3 CNN Actualitate Locale Propunere de arestare în lipsă a suspecților în cazul crimei de la Sibiu. Decizia judecătorilor

Propunere de arestare în lipsă a suspecților în cazul crimei de la Sibiu. Decizia judecătorilor

A fost stabilită data în care va fi judecată propunerea de arestare în lipsă a suspecților vizați în cazul uciderii afaceristului Adrian Kreiner.

Propunere de arestare în lipsă a suspecților în cazul crimei de la Sibiu. Decizia judecătorilor
Sursa foto: Facebook | Adrian Kreiner
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Noi 2023   •   13:53

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au transmis, sâmbătă, că judecătorul de drepturi și libertăți a decis ca judecarea propunerii de arestare a celor trei suspecți în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner să aibă loc în data de 22 noiembrie.

Explicația dată de judecătorul de drepturi și libertăți pentru judecarea propunerii de arestare în lipsă abia în 22 noiembrie a fost aceea că este necesar să fie îndeplinită procedura de citare cu inculpații.

Procurorii au fomulat, vineri seară, propunere de arestare preventivă în lipsă pentru cei trei suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner.

"S-a formulat propunere de arestare preventivă în lipsă cu privire la cei trei bărbați acuzați de omor calificat și tâlhărie calificată”, au declarat procurorii sibieni.

Citește și: Noi detalii din gafa monumentală în cazul crimei de la Sibiu | Suspectul eliberat vrea să dea Poliţia în judecată, pentru umilinţa la care a fost supus pe nedrept

În ceea ce privește eventuala implicare în dosar a unei femei, procurorii au precizat că „din probele administrate până în acest moment nu rezultă cu exactitate contribuția femeii la comiterea infracțiunilor. Ca atare procurorul va decide măsurile față de aceasta după completarea probatoriului”.

Anterior, bărbatul din județul Timiș, suspectat că i-a transportat și sprijinit pe cei trei indivizi, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru favorizarea făptuitorului, în timp ce suspectul din Dolj, despre care Poliția spunea că „existau date și indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecți de comiterea infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată” săvârșite asupra omului de afaceri Adrian Kreiner, în 6 noiembrie, în municipiul Sibiu, a fost eliberat din lipsă de probe.

Trei persoane l-au ucis pe omul de afaceri în locuința lui din Sibiu. Atacatorii, cu cagule pe fețe, l-au legat, l-au bătut și i-au amenințat cu pistolul fiica, apoi au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro, potrivit Mediafax.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close