Antena 3 CNN Actualitate Locale PSD Brașov cere ca Allen Coliban să fie exclus din USR: "A creat prejudicii de peste 3,5 milioane de lei din banii braşovenilor"

PSD Brașov cere ca Allen Coliban să fie exclus din USR: "A creat prejudicii de peste 3,5 milioane de lei din banii braşovenilor"

Preşedintele organizaţiei municipale PSD Braşov, Lucian Pătrăşcanu, cere ca USR să îl dea afară din partid pe primarul Allen Coliban deoarece acesta a încălcat legea şi a creat prejudicii de peste 3,5 milioane de lei din banii braşovenilor.

PSD Brașov cere ca Allen Coliban să fie exclus din USR: "A creat prejudicii de peste 3,5 milioane de lei din banii braşovenilor"
Sursa foto: Facebook/ Allen Coliban
de Mia Lungu    |    08 Aug 2022   •   15:42

"USR trebuie să îl dea afară pe Allen Coliban! A încălcat legea și a creat prejudicii de peste 3,5 milioane de lei din banii brașovenilor", a scris Lucian Pătrăşcanu pe Facebook.

"Raportul Camerei de Conturi arată nereguli grave comise de Coliban în Primăria Brașov:

  • 3,5 milioane lei prejudiciu în urma finanțării echipei de fotbal FC Brașov
  • Incompatibilitate. Coliban era membru al Asociației Clubul Sportiv-Fotbal Club Brașov-Steagul Renaște la data adoptării Hotărârilor de Consiliu Local prin care s-au aprobat finanțări pentru asociație. 
  • 130.000 lei prejudiciu pentru nereguli în cazul catacombelor din Brașov care au fost oferite unei asociații fără o bază legală.
  • contracte de consultanță juridică acordate pentru servicii neprestate.” a mai notat acesta.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close