Antena 3 CNN Actualitate Locale Pui de căprioară, salvat de poliţiştii din Târgu Ocna. Poliția îi mulțumește bărbatului care a apelat 112

Pui de căprioară, salvat de poliţiştii din Târgu Ocna. Poliția îi mulțumește bărbatului care a apelat 112

Un pui de căprioară a fost salvat de poliţiştii din oraşul Târgu Ocna, după ce un bărbat a sesizat la 112 prezenţa animalului neajutorat într-un cartier al oraşului.

Pui de căprioară, salvat de poliţiştii din Târgu Ocna. Poliția îi mulțumește bărbatului care a apelat 112
Sursa foto: IPJ Bacau
de Mia Lungu    |    26 Mai 2022   •   11:00

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău, patrula de siguranţă publică s-a deplasat imediat la faţa locului şi a găsit un pui de căprioară care nu se putea deplasa.

"Implicarea şi interesul manifestat faţă de protejarea animalelor constituie ceea ce numim spirit civic, iar poliţiştii apreciază şi încurajează atitudinile de acest gen. Persoanele care procedează în acest fel constituie un exemplu pentru întreaga comunitate.

Astfel, poliţiştii îi mulţumesc bărbatului care a sesizat, prin 112, prezenţa puiului de căprioară, neajutorat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.

Poliţiştii au solicitat ajutorul unui medic veterinar, pentru a-i acorda puiului de căprioară îngrijiri medicale de specialitate.

×
Subiecte în articol: caprioara pui Târgu Ocna
Parteneri
Marius Nistor, despre greva profesorilor: "Guvernul evită să-și asume răspunderea. Marţi va fi grevă!"
x close