Antena 3 CNN Actualitate Locale Răsturnare de situaţie în cazul agentului de la Penitenciarul Craiova, băgat în spital de mai mulţi agresori, după o bătaie într-un club din oraş

Răsturnare de situaţie în cazul agentului de la Penitenciarul Craiova, băgat în spital de mai mulţi agresori, după o bătaie într-un club din oraş

Agresorii care l-au bătut pe agentul de penitenciar din Craiova până l-au băgat în spital au fost reținuți la mai multe zile după scandalul din club.

de Loredana Chimoiu    |    19 Sep 2023   •   13:58

Între ei se numără și fiul unui om de afaceri iordanian.

"Este un scandal uriaș în care este implicat inclusiv fiul unui important om de afaceri din Craiova, de origine iordaniană. Vorbim de un om de afaceri care este apropiat de mulți oameni influenți, cărora le-a vândut, de-a lungul timpului, inclusiv apartamente. Tocmai de aceea, presiunile sunt uriașe și suspiciunile cresc.

Prima suspiciune a venit pe seama faptului că, după incidentul de sâmbătă dimineața, timp de aproximativ 30 de ore conducerea IPJ Dolj nu a spus ce s-a întâmplat în acel local. A fost difuzat doar un comunicat de presă din care se înțelegea că în acel club a fost un scandal, în urma căruia un bărbat de 37 de ani ar fi fost agresat de un necunoscut.

Citește și: Un agent de la Penitenciarul Craiova a fost bătut într-un club din oraș

Ei bine, au apărut imaginile care au șocat o țară întreagă și care arătau că acolo a fost, de fapt, o bătaie în toată regula. S-a aflat și faptul că persoana agresată este un agent de la Penitenciarul Craiova.

Ulterior, autoritățile au comunicat că au fost cinci indivizi au fost identificați și dați în consemn la frontieră.

Apoi, numărul agresorilor identificați a crescut la opt. Noaptea trecută, șase dintre ei au fost, în sfârșit, reținuți pentru 24 de ore iar în urmă cu puțin timp, ceilalți doi, care se sustrăgeau cercetărilor, au fost și ei prinși și sunt moment audiați.

Urmează ca toți cei reținuți să fie prezentați în fața magistrați lor cu propunere de arestare preventivă", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Loredana Chimoiu.

×
Subiecte în articol: Craiova agent penitenciar bătaie
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close