Antena 3 CNN Actualitate Locale 10.000 de lei recompensă pentru cine găsește un bătrân dispărut în pădurea Vorona | Bărbatul nu a mai fost văzut de pe 2 septembrie

10.000 de lei recompensă pentru cine găsește un bătrân dispărut în pădurea Vorona | Bărbatul nu a mai fost văzut de pe 2 septembrie

Un bătrân a dispărut din data de 2 septembrie, după ce a plecat să culeagă ciuperci din pădurea Vorona, din județul Botoșani. Familia bărbatului oferă o recompensă în valoare de 10.000 de lei pentru cine reușește să îl găsească.

10.000 de lei recompensă pentru cine găsește un bătrân dispărut în pădurea Vorona | Bărbatul nu a mai fost văzut de pe 2 septembrie
Sursa foto: stiri.botosani.ro
de Andreea Ştefan    |    19 Sep 2022   •   22:31

Constantin Marițanu, un bătrân în vârstă de 78 de ani din Botoșani, a plecat pe data de 2 septembrie să culeagă ciuperci din pădurea Vorona, iar de atunci nu s-a mai întors acasă, potrivit stiri.botosani.ro.

Familia bărbatului a anunțat că oferă o recompensă de 10.000 de lei pentru cine reușește să îl găsească.

Potrivit anunțului făcut de familie, bătrânul are 1,55 metri înălțime, 60 de kilograme, ochi verzi și păr alb. Acesta era îmbrăcat cu un halat maro, o geacă neagră și o pălărie galbenă pe cap.

”Vineri după-masă au anunțat la 112 și de atunci tot îl căutăm. Săteni dimprejur, s-a apelat la pădurari dimprejur, paznicii de vânătoare”, a declarat un localnic.

”Zonele în care s-au desfășurat scotocirile sunt zone cu vegetație deasă, cu teren abrupt, iar până astăzi a plouat continuu. Astăzi s-a oprit ploaia și am reușit să aducem și câinele de căutare salvare”, a declarat Delia Neniscu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani.

Zeci de poliţişti, jandarmi şi pompieri participă la căutarea unui bătrân dispărut într-o pădure din Botoşani

Zeci de poliţişti, jandarmi şi pompieri participă, sâmbătă, la o misiune de căutare a unui bătrân de 78 de ani care a dispărut în pădurea de pe raza comunei Vorona din judeţul Botoşani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu, bărbatul a părăsit în mod voluntar domiciliul, vineri dimineaţă, pentru a se deplasa în pădurea din extravilanul localităţii Vorona, iar până în prezent nu a revenit.

"Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugaţi să apeleze la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie", a transmis Nenişcu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, Dorina Lupu, a informat că 30 de pompieri, cu două şenilate, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, participă la căutarea bărbatului de 78 de ani.

×
Subiecte în articol: padure Botoșani
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close