Antena 3 CNN Actualitate Locale Restricții de viteză pe un pod care pare că se dărâmă, în Gorj. Specialiștii susțin că structura nu este afectată

Restricții de viteză pe un pod care pare că se dărâmă, în Gorj. Specialiștii susțin că structura nu este afectată

Restricții de viteză pentru un pod, din localitatea Ploștina, județul Gorj, afectat de inundații. Din imagini, pare că podul stă să cadă, însă specialiștii susțin că structura acestuia nu este afectată.

Restricții de viteză pe un pod care pare că se dărâmă, în Gorj. Specialiștii susțin că structura nu este afectată
de Ioana Mircea    |    Adrian Nedeloiu    |    17 Iun 2023   •   17:23

Podul este situat între localitățile Roșiuța și Ploștina pe drumul DN7, ruta Târgu Jiu Motru. Acesta a fost afectat de eroziuni masive, apărute în urma inundațiilor.

Poliția Locală Motru și reprezentantul Comitetului pentru Situații de Urgență de la Primărie au anunțat autoritățile.La fața locului s-au prezentat reprezentanții Prefecturii Gorj și cei ai Secției Drumuri Naționale Târgu Jiu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma evaluărilor specialiștii Secției Drumuri Naționale, Târgu Jiu au stabilit că structura de rezistență a podului nu a fost afectată, dar pentru siguranță, preventiv, se va limita viteza circulației pe pod la 30 km\h. 

Citește și: Ciclon periculos deasupra României | După ploi și vijelii, vine canicula. Climatolog, prognoza meteo actualizată

De asemenea, se va întocmi un raport care se va discuta în cadrul Comitetului pentru Situații de Urgență care se va întruni la începutul săptămânii.

×
Subiecte în articol: Gorj Târgu Jiu
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close