Antena 3 CNN Actualitate Locale Rezultate ruşinoase la concursul pentru şefia vămilor din Iaşi: Cel mai slab candidat nu a obţinut nici nota 1

Rezultate ruşinoase la concursul pentru şefia vămilor din Iaşi: Cel mai slab candidat nu a obţinut nici nota 1

Rezultate ruşinoase la concursul pentru ocuparea funcțiilor de conducere în vămile din estul ţării. Candidaţii care vor să fie şefi nu au reuşit să ia nici măcar nota de trecere 5. Cel mai prost pregătit nu a reuşit să obţină nici măcar nota 1.

Rezultate ruşinoase la concursul pentru şefia vămilor din Iaşi: Cel mai slab candidat nu a obţinut nici nota 1
de Lili Trifu    |    26 Iul 2022   •   10:25

Note dezastruoase la concursul pentru şefia vămilor din Iaşi, acolo unde unul dintre aspiranţi a luat nota 0,6! Mulţi sunt curioşi ce au scris pentru asemenea note, inclusiv colegii celor care au participat la concursurile de ocupare a posturilor. 

Mai multe posturi pe funcții de conducere au fost scoase la concurs în vămile de pe Prut. Astfel, pentru vama Albița, 4 persoane s-au înscris la concurs. Una dintre ele a fost actualul șef al vămii, care s-au retras din concurs în urma accidentului suferit zilele trecute chiar la locul de muncă, când a căzut de pe o rampă de control.

Ceilalți trei candidat au obținut un punctaj echivalent al notelor 4.7, 3.5 şi 1.3! Adică cu mult sub nota 7 care le-ar fi dat posibilitatea să fie declaraţi admişi.

Şi la celelalte vămii ce aparțin de regionala Iași, rezultatele au fost catastrofale.

Pentru funcția de șef de vamă la Sculeni, o altă vamă importantă din estul țării, au aplicat trei candidați, notele primite fiind de 2.2, 1.9 şi 0.6.

La vama Stânca-Costești cei doi candidați au obținut notele 1.2 şi 3, în timp ce pentru vama de interior Bacău candidatul a primit nota 3.

Au mai fost scoase posturi de conducere și pentru birourile vamale de frontieră de la aeroporturile Bacău, Suceava, Vama Rădăuți-Prut și Vama Siret, numai că niciun candidat nu s-a mai prezentat la examen. Concursul va fi reluat la o dată ulterioară.

×
Subiecte în articol: Iași vama
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close