Antena 3 CNN Actualitate Locale Şase copii pe sănii traşi de un microbuz pe o şosea acoperită de zăpadă: "Ăştia nu-s sănătoşi la cap!"

Şase copii pe sănii traşi de un microbuz pe o şosea acoperită de zăpadă: "Ăştia nu-s sănătoşi la cap!"

Şase copii au fost filmaţi în timp ce erau traşi pe sănii de un microbuz înmatriculat în Hunedoara, pe o şosea acoperită de zăpadă.

Şase copii pe sănii traşi de un microbuz pe o şosea acoperită de zăpadă: "Ăştia nu-s sănătoşi la cap!"
Sursa foto: Facebook | Flavius Giarmi
de Alin Tarnovschi    |    06 Feb 2022   •   11:02

Imaginile au fost filmate de un martor şi apoi postate pe Facebook. Nu se cunoaşte locul în care a fost făcută filmarea, însă microbuzul de care erau legaţi cei şase copii şi adolescenţi este înmatriculat în judeţul Hunedoara.

Pe imagini se poate observa cum cei şase copii se află pe sănii, toate legate între ele, fiind traşi de microbuz pe şoseaua acoperită de zăpadă.

Din maşina în care se afla cel care a filmat totul se poate auzi o femeie care este uimită de faptul că şoferul microbuzului nu realizează pericolul la care sunt supuşi cei şase copii.

"Doamne, dar câţi îs! Ăştia nu-s sănătoşi la cap! Măi, nu-i bine, nu-i bine, nu mai faceţi asta!", spune femeia.

"Am trăit s-o văd şi pe asta. Cică trimiţi copilul în tabără ...Chiar au înnebunit cu toţii????", a scris pe Facebook bărbatul care a postat clipul video.

Am trăit s-o văd și pe asta. Cică trimiți copilul în tabără ... Chiar au înebunit cu toții????

Publicată de Flavius Giarmi pe Sâmbătă, 5 februarie 2022

Imaginile cu cei şase copii traşi de microbuz vin la numai o zi după ce o tânără de 21 de ani, din Satu Mare, a murit, după ce a fost izbită de un copac în timp ce era trasă pe un colac, de o maşină de teren, în Negreşti-Oaş.

A murit Daniela, tânăra izbită de un copac în timp ce era trasă cu un colac pe zăpadă, în Negreşti-Oaş

Daniela era în moarte cerebrală şi era ţinută în viaţă doar de aparate, însă familia a sperat într-o minune. Medicii chiar au solicitat acordul părinţilor pentru o prelevare de organe, însă aceştia au refuzat, crezând că Daniela îşi va reveni.

Din nefericire, tânăra de 21 de ani a fost deconectată de la aparate, în această dimineaţă, şi s-a stins din viaţă.

Ea suferise răni extrem de grave în urma accidentului produs pe 20 ianuarie, în zona Luna Şes, atunci când, în încercarea de a se distra alături de mai mulţi prieteni, s-a urcat pe un colac improvizat, respectiv o cameră auto, ce era tractat de o maşină.

×
Subiecte în articol: Hunedoara microbuz
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close