Antena 3 CNN Actualitate Locale Familie atacată în propria casă de mai mulți indivizi, la Vaslui

Familie atacată în propria casă de mai mulți indivizi, la Vaslui

A fost scandal în localitatea Idrici din Vaslui. Doi oameni au ajuns la spital în stare gravă după ce au fost atacați și pe stradă și în propria locuință de un grup de bărbați care terorizează întreaga localitate. Se pare că totul ar fi plecat de la o datorie de câteva sute de lei.

Familie atacată în propria casă de mai mulți indivizi, la Vaslui
de Lili Trifu    |    27 Apr 2022   •   07:33

Scandalul a fost provocat de un grup numeros de tineri din Albești. Tinerii băuți și puși pe ceartă au mers, pentru început, la locuința unui tânăr de 26 de ani,  unde se afla și o femeie cu un copil de numai trei ani.  Aceștia au început să îl bată pe tânăr chiar în locuința  lui. Mai mult decât, unul dintre agresori a scos un cuțit și l-a lovit.  În urma agresiunii, victima s-a ales cu o tăietură pe față. 

Pentru a sărbători victoria, persoanele violente au mers la un magazin din sat unde l-au întâlnit însă pe fratele primei victime, acesta în vârstă de 35 de ani. 

Imediat bărbații l-au luat și pe acesta la bătaie lovindu-l cu sticlele goale de băutură până l-au lăsat inconștient.  

Cum sătenii din localitatea  vasluiană au luat atitudine,  grupul de huligani a fugit spre casă, nu înainte însă de a agresa în drumul lor și o familie nevoiașă din sat. 

Mai mulți localnici au sunat la numărul de urgență 112. Polițiștii au ajuns imediat la fața locului, dar și medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță care au preluat cele două victime și le-au dus pentru evaluare și tratament la Spitalul Județean de Urgență Vaslui

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili identitatea indivizilor certați cu legea dar și pentru a-i trage la răspundere pentru faptele lor. 

Surse din cadrul anchetei susțin că  acțiunea în forță a tinerilor din Albești ar fi avut drept cauză o mai veche datorie, în valoare de 300 de lei, pe care victimele o aveau față de unul dintre membrii grupului, datorie rezultată în urma actului de vânzare-cumpărare a unui cal. 

×
Subiecte în articol: Vaslui
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close