Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal cu sute de oameni la telecabina din Sinaia. Turiștii strigă "Hoții!" | Au fost chemaţi jandarmii

Scandal cu sute de oameni la telecabina din Sinaia. Turiștii strigă "Hoții!" | Au fost chemaţi jandarmii

A fost scandal uriaș, din cauza aglomerației, la telecabina din Sinaia. Oamenii s-au revoltat dupa ce au stat cu orele la coadă și au strigat "hoţii!". A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a calma mulțimea.

de Mia Lungu    |    23 Ian 2023   •   15:48

"Suntem aici de la 7:30, e aproape 12 și încă nu am urcat sus", s-a plâns unul dintre oamenii care au așteptat la coadă.

"O gluma proastă dpdv al oricărui prestator de servicii de oriunde. Azi, soare, cald, vânt zero, sunteți incapabili să porniti vreuna din instalațiile noi, gondola sau scaunul”, a un turist pe Facebook.

"Asta pentru că aveți o echipă de totali amatori, angajați la stat cărora nu le pasă decât de ziua trece, leafa merge.

În condițiile în care aveți doar 3 zile cu instalațiile funcționale pe sezonul asta, voi în loc să lucrați toată noaptea ca să aveți totul gata la 9 am, încasați bani și puneți oamenii la coadă, în timp ce "marea echipă" se apucă de curățat rolele de chiciură la 8 am.

Dezastru! Să stai la coadă și să te uiți la instalații, asta după ce ai stat la coadă la intrarea în parcare, coadă la bilete, coadă la gondolă, samd.

Vindeți, frate, instalațiile și lăsați-i pe alții să se ocupe, oameni care chiar își dau interesul.", a mai scris aceasta.

Citește și: Telecabina din Sinaia, cumpărată de Primărie. Cât costă skipass-ul unic pentru toate instalațiile din stațiune

×
Subiecte în articol: telecabina Sinaia turisti scandal jandarmi
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close