Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal între mai mulți tineri, la un mall din București. Au fost mobilizate peste zece echipaje de Poliție

Scandal între mai mulți tineri, la un mall din București. Au fost mobilizate peste zece echipaje de Poliție

Peste zece echipaje de Poliție s-au deplasat de urgență la un mall din București, acolo unde a avut loc o altercație între mai mulți tineri.

Scandal între mai mulți tineri, la un mall din București. Au fost mobilizate peste zece echipaje de Poliție
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Mar 2024   •   22:36

Polițiștii din cadrul Secției 9 de Poliție au fost sesizați în jurul orei 20, în legătură cu un scandal izbucnit între mai mulți tineri, la centrul comercial Mega Mall din Capitală.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, peste zece echipaje de Poliție au fost mobilizate la fața locului.

"La data de 31 martie 2024, în jurul orei 20.00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 9 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, în incinta unui centru comercial din Sectorul 2, ar fi avut loc o altercație între mai mulți tineri.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Secției 9, precum și un echipaj de prim-ajutor, însă nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale", a transmis Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate, a stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și dispunerea măsurilor legale care se impun în acest caz. 

 

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close