Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal cu toporul la un bar din județul Galați! Un tânăr a distrus tot ce i-a ieșit în cale, supărat că nu a fost lăsat să bea pe datorie

Scandal cu toporul la un bar din județul Galați! Un tânăr a distrus tot ce i-a ieșit în cale, supărat că nu a fost lăsat să bea pe datorie

Un tânăr de 21 de ani din orașul Berești, județul Galați, a făcut circ într-un bar din localitate. Înarmat cu un topor, bărbatul a distrus tot ce i-a ieșit în cale.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Ian 2024   •   07:58

După ce a cheltuit toți banii pe care îi avea, individul a cerut să bea pe datorie. Pentru că a fost refuzat, a plecat și s-a întors cu un topor cu care a distrus apoi mai multe uși și ferestre.

Clienții au fost cei care au sunat la 112, iar amenințările au continuat până la sosirea poliției.

În cele din urmă, bărbatul a primit control judiciar pentru 60 de zile.

Scandal între polițiști și localnici, în Maramureș. Oamenii au vrut să oprească un posibil transport ilegal de lemne | Un bărbat, încătușat și dus la secție

Localnicii din Borşa, județul Maramureș au blocat un camion care transporta lemne. Oamenii au sunat la 112 şi au reclamat un posibil furt, însă spiritele au degenerat după sosirea polițiștilor. Un bărbat a fost imobilizat şi dus în cătuşe la secţie.

Oamenii legii s-au deplasat în zona Novăț din Munții Maramureșului pentru a verifica dacă sesizarea cu privire la un furt de lemne se confirmă.

Au găsit drumul blocat de către cei care au semnalat presupusa faptă, însă șoferul atacat avea, la o primă vedere, marfa în mod legal.

×
Subiecte în articol: scandal topor judetul galati
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close