Antena 3 CNN Actualitate Locale Scene de groază în Mureș. Un bărbat și-a ucis soția și soacra, chiar în ziua în care a divorţat

Scene de groază în Mureș. Un bărbat și-a ucis soția și soacra, chiar în ziua în care a divorţat

Scene de groază în Mureș. Un bărbat și-a ucis soția și soacra, chiar în ziua în care a divorţat
13 Apr 2018   •   11:40

Update: Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş a confirmat, vineri, că a murit şi cea de a doua persoană care a fost rănită grav într-un incendiu provocat joi seara, într-un apartament din municipiul Reghin, principalul suspect fiind un renumit inventator.

Știrea inițială

Incendiul izbucnit joi seara într-un apartament din municipiul Reghin, în care o femeie în vârstă de 60 de ani şi-a pierdut viaţa iar alta, de 80 de ani, a suferit răni grave, ar fi fost provocat intenţionat pentru ascunderea urmelor unui omor, susţin surse judiciare.

Potrivit surselor, în locuinţa respectivă a avut loc un conflict şi un bărbat, soţul uneia dintre femei, le-ar fi înjunghiat pe cele două colocatare, după care le-ar fi dat foc pentru a ascunde urmele.

Motivul acestei acţiuni, susţin aceleaşi surse, ar fi faptul că femeia a intentat divorţ şi s-a mutat la mama ei, iar joi instanţa s-a pronunţat asupra divorţului.

Pompierii de la Detaşamentul Reghin ajunşi la locul incendiului au reuşit să scoată din apartamentul în flăcări două femei, dintre care una a fost declarată decedată la scurt timp iar cealaltă a fost preluată de echipajele medicale.

"Poliţiştii împreună cu procurorul criminalist s-au deplasat la faţa locului unde au descoperit o persoană decedată şi una rănită. În urma activităţii desfăşurate, sub coordonarea procurorului, a fost identificat un bărbat care este bănuit că a provocat incendiul ce a dus la vătămarea celor două persoane", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Ramona Varodi. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: sotie ucis mures
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close