Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițiștii din Suceava se roagă de șoferul suspectat că a omorât un om să deschidă poarta și să se predea. Oamenii legii s-ar fi dus fără mandat la locuința suspectului

Polițiștii din Suceava se roagă de șoferul suspectat că a omorât un om să deschidă poarta și să se predea. Oamenii legii s-ar fi dus fără mandat la locuința suspectului

Scene incredibile în care oamenii legii îi cer, prin gard, șoferului suspectat că a omorât un om și a fugit de la locul faptei să se predea, au fost difuzate de Antena 3 CNN.

de Paul Ciurari    |    01 Mai 2024   •   12:01

Este vorba despre șoferul care ar fi ucis un om, în acestă dimineață, pe raza localității Frumoasa din județul Suceava.

Șoferul ucigaș a părăsit în viteză locul accidentului, însă oamenii legii au depistat mașina după imaginile recuperate de pe camerele de supraveghere din zonă.

Potrivit Antena 3 CNN, după identificarea suspectului, polițiștii s-au dus, fără mandat, la domiciliul individului.

La "negocierile" din fața gardului unei vile cu pereți albi ar fi asistat și avocatul șoferului, potrivit sursei citate.

"Vino un pic să te întreb ceva. Vino afară, mai repede. Vino încoace, măi. Ieși afară și vino încoace, c-așa trebuie. Vino și deschide poarta, că nu pot intra", spune unul dintre cei doi polițiști aflați în fața unui gard metalic.

În imaginile difuzate de Antena 3 CNN, în plan îndepărtat, în balconul vilei, se vede un bărbat tânăr, în tricou kaki.

Acesta le spune ceva polițiștilor, dar, din cauza depărtării, nu este clar ce anume.

×
Parteneri
Filmul bătăii din Parlament dintre Florin Roman şi Dan Vîlceanu
x close