Antena 3 CNN Actualitate Locale Școală din Comarnic păzită de polițiștii locali, după ce un urs a fost văzut de mai multe ori în zonă

Școală din Comarnic păzită de polițiștii locali, după ce un urs a fost văzut de mai multe ori în zonă

Un urs a pus în alertă Poliția Locală din Comarnic care va supraveghea o școală. Decizia a fost luată după ce animalul a fost văzut de mai multe ori aproape de instituție.

Școală din Comarnic păzită de polițiștii locali, după ce un urs a fost văzut de mai multe ori în zonă
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Alexandra Axinia    |    22 Mai 2023   •   13:05

Este alertă la Comarnic. O școală va fi păzită de polițiștii locali după ce un urs și-a făcut apariția de mai multe ori foarte aproape de unitatea școlară respectivă.

Măsura vine în contextul în care, în ultimele zile, un urs s-a tot plimbat în apropierea școlii din Vatra Sat. 

Conducerea primăriei explică pe o pagină de socializare că echipajul prezent la fața locului va face tot ce este posibil pentru a îndepărta animalul din zonă. În ultimele ore, autoritățile au emis de mai multe ori mesaje RO-alert pentru a avertiza populația despre apariția animalelor sălbatice.

Astfel, de la ora 06:00 și până la plecarea ultimului copil din școală, reprezentanții Poliției Locale vor patrula zilnic în zonă.

Vor acționa cu semnalele acustice și luminoase ale autoturismului din dotare pentru a proteja elevii și personalul unității. 

Citește și: Oameni disperaţi de câinii vagabonzi | Pericol major în Bucureşti

 

×
Subiecte în articol: urs şcoală Poliţia Locală
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close