Antena 3 CNN Actualitate Locale Se plimba cu mai mulți prieteni în zona unui cimitir când un bărbat s-a oferit să o conducă acasă. Ce a urmat e înfiorător

Se plimba cu mai mulți prieteni în zona unui cimitir când un bărbat s-a oferit să o conducă acasă. Ce a urmat e înfiorător

Se plimba cu mai mulți prieteni în zona unui cimitir când un bărbat s-a oferit să o conducă acasă. Ce a urmat e înfiorător
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    19 Iul 2017   •   11:26

Un bărbat din comuna prahoveană Iordăcheanu a fost reţinut, fiind suspectat de violarea unei minore de 16 ani, el urmând să fie prezentat, miercuri, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Agerpres, că mama minorei a sesizat, luni, Poliţia cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 16 ani, ar fi fost violată duminică seară.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că fata s-ar fi aflat, duminică seară, împreună cu mai mulţi tineri, în zona unui cimitir din comuna Iordăcheanu, iar la un moment dat a apărut bărbatul în cauză, care s-ar fi oferit să o conducă acasă.

Pe drum, el i-ar fi spus fetei că soţia acestuia vrea să îi dea ceva, fără a preciza însă ce anume, şi i-a cerut minorei să îl însoţească la domiciliul său, iar în momentul în care a ajuns, fata a constat că femeia nu era acasă.

Bărbatul ar fi profitat de acest lucru şi ar fi abuzat-o sexual, după care ar fi lăsat-o să plece acasă, au precizat sursele citate.

Potrivit acestora, mama fetei a sesizat Poliţia a doua zi, iar minora a fost supusă unui examen medico-legal.

Bărbatul în cauză a fost reţinut, marţi, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close