Antena 3 CNN Actualitate Locale Se plimba printr-un parc din Vaslui, când a zărit două femei fâcând ceva scandalos: Oare nu le e rușine să facă așa ceva în public?

Se plimba printr-un parc din Vaslui, când a zărit două femei fâcând ceva scandalos: Oare nu le e rușine să facă așa ceva în public?

Se plimba printr-un parc din Vaslui, când a zărit două femei fâcând ceva scandalos: Oare nu le e rușine să facă așa ceva în public?
21 Noi 2019   •   00:07

Dacã tot s-a spus cã, la Husi, județul Vaslui, în ultimii ani s-au fãcut parcuri frumoase, o huseancã a reusit sã suprindã câteva imagini cu… impactul pe care îl are modernizarea în cauzã, asupra unora dintre cei care le viziteazã, scrie Vremea Nouă.

Pe un filmulet intens distribuit pe internet, douã doamne, venite sã se bucure de verdeata din parcul de lângã sediul Politiei municipale Husi, se vãd întrecându-se la… spart seminte. Mai o vorbã, mai o impresie si, uite asa, pumnul de seminte se “topeste” vãzând cu ochii… Cojile sunt scuipate la întâmplare, însã nu aceasta pare sã fie problema, mai ales când una dintre femei observã cã este filmatã. Se suceste putin, dar nici cã renuntã la activitate…. 

“Oare nu le e jenã, cã fac mizerie acolo, cã trebuie sã mãture cineva dupã ele?", a intrebat femeia.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close