Antena 3 CNN Actualitate Locale Sediul ANCOM din București a fost spart, în timp ce paznicul imobilului era beat. Mai multe birouri au fost forțate. Un hoț a fost prins de jandarmi

Sediul ANCOM din București a fost spart, în timp ce paznicul imobilului era beat. Mai multe birouri au fost forțate. Un hoț a fost prins de jandarmi

Sediul Autorității Naționale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicații a fost spart, luni dimineaţă, potrivit surselor Antena 3 CNN.

de Delia Bulgaru    |    06 Noi 2023   •   09:49

Imobilul este situat în Sectorul 3 al Capitalei.

"Potrivit unor surse Antena 3 CNN, mai mulți indivizi au reușit să forțeze intrarea în garajul ANCOM și ar fi intrat și în mai multe birouri ale instituției.

La ora acestei relatări, în sediul ANCOM se află polițiști, care discută cu mai multe persoane.

Așteptăm punctul de vedere al autorităților în legătură cu acest incident", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Delia Bulgaru.

Citește și: El este polițistul din Pitești care a fost băgat în comă de un tânăr de 20 de ani

Poliția: Sediul ANCOM, păzit de jandarmi și de un agent de pază beat

Poliția a făcut ulterior precizări în legătură cu incidentul de la sediul ANCOM.

"În această dimineață, în jurul orei 07.30, Secția 10 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, s-ar fi pătruns, fără drept, în incinta unei societăți, situată într-o clădire din Sectorul 3, de unde s-ar fi sustras mai multe bunuri.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului, au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

Totodată, jandarmii ce asigurau paza în zonă, au prins în flagrant o femeie, fiind depistate asupra acesteia trei telefoane mobile.

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că în sediul clădirii își desfășoară activitatea și o altă societate comercială, paza acesteia fiind asigurată de jandarmi, dar și de o firmă privată.

Persoana care își exercita atribuțiile de serviciu ca agent de pază a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,68 mg/l în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de Secția 10 Poliție, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", precizează Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Cine este și cu ce se ocupă ANCOM

ANCOM este o autoritate publică independentă a statului român, aflată sub control parlamentar, care își finanțează integral din venituri proprii cheltuielile curente și de capital.

Are sediul în București și este prezentă în teritoriu prin 46 de Oficii Județene arondate celor patru Direcții Regionale, București, Cluj, Iași și Timiș.

Activitatea sa este gestionată de 3 Direcții executive: Reglementare economică și tehnică, Administrarea spectrului radio și numerotație și Direcția de monitorizare și control.

×
Subiecte în articol: ANCOM sediu spart oameni ai străzii
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close