Antena 3 CNN Actualitate Locale "Telenovela" cu poliţişti iubăreţi din Argeş continuă cu o demisie, un ordin de restricţie şi un divorţ

"Telenovela" cu poliţişti iubăreţi din Argeş continuă cu o demisie, un ordin de restricţie şi un divorţ

La Schitu Golești, în Argeș, continuă ecourile scandalului amoros de la postul de poliţie.

de Mariana Zaharia    |    04 Mai 2023   •   13:52

Apar date noi în scandalul amoros de la postul de Poliție din Argeș. Agentul care se iubea cu o colegă chiar în sediul instituției și-a dat demisia din funcție și a solicitat să fie mutat pe un post din execuție. Sursele spun că miercuri seara, cei trei s-au întâlnit într-un local din Campulung Muscel. Polițistul și colega lui erau acolo când a apărut soțul înșelat.

După mai multe discuții aprinse, șeful de post a sunat la 112 și l-a acuzat pe soț că îl hărțuiește. Polițiștii care au venit la fața locului au audiat toate părțile și s-a decis impunerea unui ordin de restricție care ar trebui să-l țină departe pe soț de încă soția lui. 

Cei doi polițiști nu mai sunt colegi de la 1 mai. Șeful de post a renunțat la funcția de conducere și a cerut să fie mutat pe una de execuție, la un alt post de poliție, iar, conducerea Inspectoratului de Poliție Argeș a acceptat solicitarea.

Polițista merge la serviciu, iar dacă pe linie profesională nu s-a schimbat nimic, în plan personal, soțul ei a cerut divorțul și custodia copilului.

Citește șiSchimbări la contractele de muncă part-time. Proiectul a trecut tacit de Senat

×
Subiecte în articol: sef de politie iubire colega politista
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close