Antena 3 CNN Actualitate Locale Siguranța în caz de incendiu a pacienților COVID-19 internați la ATI în Timișoara, o loterie

Siguranța în caz de incendiu a pacienților COVID-19 internați la ATI în Timișoara, o loterie

Siguranța pacienților COVID-19 internați la ATI în Timișoara pare să fie o loterie. De-a lungul unei zile, o mașină de pompieri ajunge, pe rând, în curtea fiecărui spital din oraș. Asta înseamnă că, dacă o unitate medicală ia foc atunci când mașina salvatorilor s-a mutat la alt spital, poate avea loc o tragedie.

Siguranța în caz de incendiu a pacienților COVID-19 internați la ATI în Timișoara, o loterie
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    09 Oct 2021   •   17:27

De teama incendiilor, chiar managerul Spitalului ”Victor Babeș” a cerut ca o mașină de pompieri să se afle în permanență în curtea unității medicale.

Solicitarea i-a fost respinsă de șeful DSU, Raed Arafat.

”Un lucru de neînțeles. Am înțeles că nu este legal să rămână la noi în incintă. Asta iar nu am înțeles-o, pentru că noi am solicitat un ajutor punctual, timp de o lună de zile, și ne-au comunicat că or să vină din trei în trei ore, ca să facă rondă pe la noi pe la spital.

Oricum ne bazăm și cerem sprijinul colegilor de la ISU Banat, deoarece, pe lângă supraîncărcarea rețelei electrice, unde avem personal specializat, avem și supraîncărcarea de gaze medicale, personalul este obosit, este hărțuit și, pe lângă activitatea medicală, acum trebuie să avem grijă și de rețeaua de curent”, a declarat managerul Spitalului ”Victor Babeș” din Timișoara.

×
Subiecte în articol: ati Timișoara Octavian Jurma

Prețul gigacaloriei pentru populație a crescut la 1 aprilie 2022

Cât o să ne coste încălzirea pentru un apartament cu două camere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close