Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul din Șimleu Silvaniei a scos asistaţii social la muncă: "Fiecare trebuie să participe la bunul mers al orașului. Rezultatele se văd"

Primarul din Șimleu Silvaniei a scos asistaţii social la muncă: "Fiecare trebuie să participe la bunul mers al orașului. Rezultatele se văd"

La Șimleu Silvaniei, zeci de persoane vin zilnic la Primărie pentru a presta ore de muncă în folosul comunității. Astfel, oraşul se poate lauda cu numeroase rezultate.

Primarul din Șimleu Silvaniei a scos asistaţii social la muncă: "Fiecare trebuie să participe la bunul mers al orașului. Rezultatele se văd"
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Feb 2024   •   19:07

Potrivit primarului orașului Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr (PNL), majoritatea celor care vin pentru a solicita de muncă sunt beneficiari ai ajutoarelor sociale.

"Zeci de persoane se prezintă în fiecare dimineață la Primăria Șimleu Silvaniei și sunt repartizate pentru muncă în favoarea comunității. Toate persoanele responsabile trebuie să-și facă datoria față de comunitate.

Fiecare trebuie să participe la bunul mers al orașului. Unii plătesc impozite și taxe alții muncesc pentru beneficiile pentru care le primesc. Rezultatele se văd. Orașul este într-o permanentă mișcare și rezultatele se văd", spune primarului orașului Șimleul Silvaniei, Cristian Lazăr 

Edilul se mai lauda şi cu alte proiecte menite să dezvolte municipalitatea.

 "Am depus proiecte în valoare de peste 50 milioane de euro. La această oră încep lucrările de modernizare pentru 23 străzi ale orașului, se lucrează la reabilitarea termică a blocurilor, se construiește o creșă de la zero și cel mai important, încep lucrările la reabilitarea și modernizarea Spitalului Orășenesc. Valoarea totală a proiectelor în execuție e de peste 28 milioane euro", a mai spus primarul liberal Cristian Lazăr.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close