Antena 3 CNN Actualitate Locale Șofer de autocamion, prins de polițiști când fura combustibilul din vehicul. Cum și-a explicat gestul

Șofer de autocamion, prins de polițiști când fura combustibilul din vehicul. Cum și-a explicat gestul

Un bărbat din Buzău a fost surprins de polițiști în timp ce fura combustibil dintr-un autocamion și îl transfera în mașina personală.

Șofer de autocamion, prins de polițiști când fura combustibilul din vehicul. Cum și-a explicat gestul
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Apr 2023   •   20:56

Autocamionul pe care bărbatul din Pârscov, județul Buzău, l-a golit de combustibil aparținea companiei la care acesta era angajat ca șofer profesionist.

Ajutat de iubita sa, tânărul a scos combustibilul din rezervorul autocamionului în recipiente și l-a transferat apoi în mașina personală.

Cei doi și-au explicat gestul prin faptul că doreau să se plimbe cu mașina pe care încercau să o alimenteze pe gratis.

"În seara zilei de 4 aprilie a.c., un echipaj mixt polițist/jandarm, în timp ce desfășura activități de prevenire și combatere a faptelor antisociale în municipiul Buzău, a depistat în flagrant delict un bărbat în vârstă de 30 de ani și o tânără în vârstă de 22 de ani, ambii din Pârscov, în timp ce sustrăgeau combustibil dintr-un autocamion”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Citește și: Alexia a murit la 19 ani, chiar de ziua ei, pe "drumul morţii", într-un accident rutier. "De ce, surioara mea? De ce nu ţi-am sărbătorit astăzi ziua de naştere?"

Polițiștii sosiți la fața locului au acționat rapid și au recuperat prejudiciul cauzat, predându-l înapoi persoanei vătămate. 

De asemenea, oamenii legii au întocmit două dosare penale pe numele celor doi tineri, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cazul va fi anchetat în continuare de către Poliție, pentru a se stabili întreaga activitate infracțională a celor implicați, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: sofer furt combustibil
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close