Antena 3 CNN Actualitate Locale Șofer de 25 de ani, prins beat și drogat la volan | Gonea cu o viteză de 110 kilometri la oră, pe DN1-Săftica

Șofer de 25 de ani, prins beat și drogat la volan | Gonea cu o viteză de 110 kilometri la oră, pe DN1-Săftica

Un șofer în vârstă de 25 de ani a fost prins beat și drogat la volan. Acesta circula cu o viteză de 110 kilometri la oră, pe DN1-Săftica.

Șofer de 25 de ani, prins beat și drogat la volan | Gonea cu o viteză de 110 kilometri la oră, pe DN1-Săftica
de Andreea Ştefan    |    12 Mar 2023   •   22:56

La data de 12 martie a.c., în cadrul activităților  desfășurate pentru depistarea persoanelor care nu respectă regimul legal de viteză, precum și a celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au oprit în trafic, pe DN1-Săftica, un conducător auto, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum, unde limita maximă de viteză este de 70 km/h.

Conducătorul auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 25 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat și respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă, la consumul de amfetamină.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive.

×
Subiecte în articol: Ilfov sofer beat drogat
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close