Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer și-a transformat BMW-ul în mașină de poliție. "L-a tunat" cu girofaruri și sirenă. Cum au reacționat forțele de ordine

Un șofer și-a transformat BMW-ul în mașină de poliție. "L-a tunat" cu girofaruri și sirenă. Cum au reacționat forțele de ordine

Un șofer din Argeș și-a transformat BMW-ul în mașină de poliție. Acesta i-a montat semnale luminoase dar și acustice, similare cu cele ale autospecialelor de intervenție.

Un șofer și-a transformat BMW-ul în mașină de poliție. "L-a tunat" cu girofaruri și sirenă. Cum au reacționat forțele de ordine
Sursa foto: epitesti.ro
de Ioana Mircea    |    26 Apr 2023   •   20:07

Un bărbat din Berevoiești, județul Argeș, s-a ales cu o amendă de mii de lei după ce a vrut să își transforme autoturismul marca BMW, într-o autospecială de poliție. 

"În ziua de 25 aprilie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 36 de ani din Berevoești, care conducea un autoturism pe DN 73C, în localitatea de domiciliu, având montate, în partea din față a autoturismului, la vedere, mijloace speciale de avertizarea sonoră și luminoasă de culoarea roșu-albastru", a transmis Inspectoratul Poliției Județene Argeș.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost amendat cu suma de  2.175 de lei, conform O.U.G. 15/2002-R. Totodată, polițiștii i-au reținut bărbatului permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, potrivit epitesti.ro.

Citește și: Telenovelă în Argeş: O poliţistă a fost prinsă în fapt de soţ, chiar la locul de muncă. A sunat la 112 şi a chemat mascaţii!

×
Subiecte în articol: Argeş
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close