Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer din Braşov a rămas fără maşină în timp ce completa amiabila cu o femeie din Sovata

Un şofer din Braşov a rămas fără maşină în timp ce completa amiabila cu o femeie din Sovata

Un tânăr şofer din Braşov a rămas fără maşină în timp ce completa constatarea amiabilă cu o femeie din Sovata, după ce ambii au fost implicaţi într-o tamponare, în Acăţari, judeţul Mureş.

de Sorin Tantos    |    06 Aug 2023   •   14:36

Totul s-a întâmplat, ieri, pe DN 13, în localitatea Acăţari din Mureş, acolo unde şoferul din Braşov a fost implicat într-o tamponare cu o maşină condusă de o femeie din Sovata.

După ce s-au înţeles, cei doi şoferi au pornit spre Târgu Mureş pentru a completa amiabila.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La un moment dat, în timp ce conducea, şoferul din Braşov a simţit miros de fum şi a tras pe dreapta. A reuşit să iasă din autoturismul care, în câteva secunde, a fost cuprins de flăcări. Martorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au cerut ajutor.

"La data de 5 august 2023, pe DN13 E60, în localitatea Acățari, a avut loc un eveniment rutier între două autoturisme conduse de un bărbat, de 37 de ani, din Brașov, și o femeie, de 50 de ani, din Sovata.

După producerea incidentului, ambii șoferi au convenit să încheie un formular de constatare amiabilă, deplasându-se în acest sens spre Târgu Mureș.

La scurt timp, autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani a luat foc.

La fața locului, s-a deplasat și un echipaj I.S.U., care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit că autoturismul a luat foc din cauza unui scurtcircuit produs în zona motorului, având legătură de cauzalitate cu accidentul din Acățari.

Ulterior, femeia a fost transportată la spital, întrucât acuza dureri în urma producerii evenimentului rutier produs în Acățari.

În cauză, a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș", se arată într-o informare a IPJ Mureş.

×
Subiecte în articol: mures Acăţari ISU Mureş pompieri
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close