Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer din Constanța a devenit dirijor de trafic într-o intersecție fără semafoare

Un șofer din Constanța a devenit dirijor de trafic într-o intersecție fără semafoare

Un șofer din Constanța s-a simțit exasperat de haosul dintr-o intersecție unde semafoarele nu funcționau și a coborât din mașină pentru a dirija traficul. Toți șoferii s-au adaptat imediat la situație.

Un șofer din Constanța a devenit dirijor de trafic într-o intersecție fără semafoare
Sursa foto: Ziua de Constanța
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Apr 2023   •   18:41

Începând de sâmbătă, tot sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja, din Constanța, a fost oprit.

Scenele care au urmat au fost surprinse de un alt șofer care aștepta în coloană și au arătat bărbatul dirijând circulația cu maximă seriozitate.

Cu toate acestea, atunci când șoferii nu l-au ascultat, el a intrat în dialog cu aceștia.

Intersecția în cauză a rămas fără semafoare din cauza unor lucrări de modernizare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu și a reconfigurării intersecției.

Citește și: Un șofer a fost șicanat în trafic de un polițist aflat în timpul liber. De ce nu a depus plângere

Primăria Constanța a transmis un comunicat de presă prin care a cerut scuze pentru disconfortul creat și a îndemnat conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră în această perioadă.

"Această măsură este necesară deoarece, conform proiectului de mobilitate urbană care prevede modernizarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu, se reconfigurează intersecția, iar stâlpii de semaforizare vor fi mutați.

Totodată, instalațiile electrice vor fi înlocuite, la fel ca automatul de dirijare a traficului.

Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm participanții la trafic, dacă au posibilitatea, să evite pentru câteva zile traficul prin această intersecție folosind rute alternative.

În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră", potrivit Primăriei Constanța.

×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close